با دیدن فینگرفودها نمیتوان در برابر وسوسه خوردن آنها مقاومت نمود؛ باید آنها را مزه کرد تا طعم شیرین هنر را در آشپزی چشید.
دنیای غذاهای فینگر فودی هیچوقت شما را محدود نخواهند کرد ، بلکه بالعکس میتوانید دنیایی از طعمها را در یک سینی مزه با انواع فینگر فود سرد بچشید. درواقع یکی از مهمترین خصوصیات این غذاها نیز همین است. در این شیوه پذیرایی، سعی میشود تا مزهها محدود نشوند بلکه بهصورت مکمل در کنار هم قرار بگیرند. به همین دلیل است که پیشنهاد میشود تا یک سینی مزه با انواع فینگر فود سرد انتخاب کنید تا تجربههای جدیدی از طعم و چشیدن غذا داشته باشید.
فینگر فودها کوچک هستند، اما توانایی بسیار بالایی برای تأمین مواد مغذی برای بدن را دارند. در تهیه فینگر فود از مواد اولیه مرغوب استفاده میشود تا کیفیت مطلوب آن پاسخگوی نیازهای ضروری بدن باشد.
پذیرایی ساده و درعینحال شیک، تنوع در طرح و مزه باعث شده است تا روزبهروز بر محبوبیت فینگر فودها افزوده شود.
برای داشتن یک سینی مزه با انواع فینگر فود سرد لازم نیست به دنبال چیزهای عجیبوغریب باشید. از انواع غذاهای ایرانی میتوانید به شکل فینگر فود استفاده کنید و سینی مزه ایرانی خود را داشته باشید.
بعد از خواندن این مقاله در صورتی که دلتان خوردن این فینگر فودهای جذاب را خواست و امکانات برای تهیه آن فراهم نبود می توانید جهت سفارش فینگر فود به صورت اینترنتی اقدام کنید.
دلمه برگ مو یک مزه قدیمی ماندگار
اگر به دنبال این هستید که سینی مزه ایرانی خود را سفارش دهید، از دلمه برگ مو غافل نشوید. دلمه برگ مو از غذاهای قدیمی ایرانی است که همچنان باقدرت بر سر سفرهها باقیمانده است. مطمئن باشید که اگر در سینی مزه، از دلمه برگ مو استفاده کنید درنهایت چیزی از آن باقی نخواهد ماند. این غذای خوشمزه ترکیبی از گوشت، لپه، ترخون، گشنیز، شیره انگور، برنج و برگ مو است.
ترکیب این مواد در کنار همدیگر این غذای ایرانی را تبدیل به یک منبع غنی از انواع ویتامینها و مواد معدنی کرده است. با خوردن یکلقمه کوچک، از این فینگر فود ساده بهآسانی میتوانید انرژی و کالری روزانه خود را تأمین نمایید. این فینگر فود ایرانی، به دلیل داشتن گوشت، بهراحتی میتواند پروتئین موردنیاز بدن را فراهم آورد.
با همین فینگر فود ساده بهراحتی میتوانید مهمان سلامتی باشید.
در کنار این فینگر فود ایرانی میتوانید از غذاهای دیگری مانند آلبالوپلو با مرغ فینگر فودی استفاده کنید تا یک سینی مزه با طعمهای متفاوت داشته باشید.
آیا میدانستید که دلمه برگ مو، منحصر به ایران نیست و میتوانید دلمه برگ مو لبنانی را نیز برای پذیرایی از مهمانان خود در نظر بگیرید.
تفاوت دلمه ایرانی با نوع لبنانی آن، مربوط به ترکیبات آنها میشود. دلمه لبنانی ترکیبی از گوشت، ترخون، گشنیز، برنج و برگ مو است و در آن خبری از شیره انگور و لپه نیست.
سالاد الویه فینگر فود فعلی، ساندویچ قدیمی
سالاد الویه مزهای برای همه فصول است. در هر سنی که باشید نمیتوانید با دیدن الویه اشتیاق خود را برای خوردن آن مخفی نگهدارید. ترکیبی بینظیر از مرغ، تخممرغ، سیبزمینی، نخودفرنگی، هویج، خیار شور و مایونز که طعمی بهیادماندنی را میتواند برای شما بسازد.
وارد هر خانهایی که شوید طعم متفاوتی از این غذا را خواهید چشید، اما چیزی که مشترک است این است که همه آن را دوست دارند و آن را با لذت میخورند.
سالاد الویه یکی از بهترین انتخابها برای سینی مزه و فینگر فود است. این غذا به طرز عجیبی قابل تزیین است، بهطوریکه میتواند اشتها را چندین برابر کند. سالاد الویه یک پای ثابت همه مهمانیهاست.
سالاد الویه فینگر فودی مناسب برای برگزاری جشن و مهمانیها هست. این غذا بهصورت سرد، سرو میشود و ازاینرو بهراحتی میتوان از آن در یخچال نگهداری کرد.
شاید به کاربردن عنوان سالاد برای این غذای خوشمزه کمی بیانصافی باشد، چراکه این فینگر فود سرد بهراحتی قادر به سیر کردن شما هست و بهتنهایی میتواند بهعنوان غذای اصلی سرو شود.
گوشت مرغ و تخممرغ موجود در این غذا منبعی سرشار از ویتامین B12 است؛ که در تنظیم متابولسیم بدن نقش اساسی دارد.
اگر به فکر فینگر فودی هستید تا در کنار سالاد الویه ، سینی مزه خود را تکمیل کنید میتوانید از دلمه برگ مو ایرانی ، اسپرینگ رول سبزیجات ، محمره و انواع سالادهایی که با سس ماست تهیه میشوند، استفاده کنید.
شاید محمره نام آشنایی برای شما نباشد. یک مزه عربی است که ترکیبی از فلفل دلمهای ،گردو، زیره، روغنزیتون، آبلیمو، سیر، آرد سوخاری، رب انار و نمک میباشد. کافی است یکبار آن را امتحان کنید، تا برای همیشه نام آن را بهعنوان یک غذای خوشمزه به یاد داشته باشید.
راتا مرغ، فینگر فودی ساده با طعمی متفاوت
اگر از طعم گوشت مرغ خسته شدهاید و به دنبال یک تنوع خاص و جدید در مزه آن هستید، از چشیدن راتا مرغ غافل نشوید. با انتخاب این فینگر فود ساده قطعاً نظرتان در مورد طعم یکنواخت گوشت مرغ عوض خواهد شد.
در ظاهر ساده راتا مرغ طعمی بینظیر نهفته است. درواقع میتوان گفت قدرت غذاهای فینگر فودی نیز همین است. بهسادگی قدرتمندترین طعمها را دارند.
راتا مرغ ترکیبی از فیله مرغ پختهشده با سبزیجات خوشمزهایی مانند کرفس، شوید و یا پیازچه است. این غذای ساده اما خوشمزه را میتوانید بر روی برشهای دایره شکلی از نان تست در مهمانیها بیابید.
راتا مرغ و بادام و راتا مرغ و پسته از دیگر انتخابهای جذاب و متفاوت برای پذیرایی هستند.
با انواع راتا مرغ بهتنهایی یک سینی مزه از فینگر فود های سرد را خواهید داشت. سینی مزه شما میتواند شامل راتا مرغ بادام، راتا مرغ و کرفس، راتا مرغ با شوید و راتای مرغ و پسته باشد.
در سینی مزه با انواع فینگر فود سرد، همیشه رولهای رنگی بیش از سایر مزهها خودنمایی میکنند. اگر میخواهید بدانید که این رولهای رنگی چیست کافی است با دقت بیشتری به مواد داخل آن نگاه کنید. مواد داخل این رولها همان ژامبونهای وسوسهانگیز است. ژامبونهایی که قدرت بینظیری برای تحریک اشتها دارند.
نمیتوان از رولهای ژامبون خوشمزه که در نان کرپ پیچیده شدهاند بهراحتی گذشت. رول ژامبون فینگر فودی سرد، با طعمی لذیذ است که میتواند بهآسانی، پذیرایی شما را از سادگی خارج کند و ظاهری متفاوت به میز مزه شما دهد.
ژامبون ریشهایی فرانسوی دارد و یک فرآورده گوشتی است. در تهیه ژامبون هم از گوشت قرمز مانند گوشت گوسفند و یا گاو استفاده میشود و هم میتواند از گوشت مرغ تهیه شود.
باید بدانید که کالباس متفاوت از ژامبون میباشد و این تفاوت به نوع تولید آنها مربوط میشود. معمولاً در تولید ژامبون میزان بیشتری از گوشت استفاده میشود. حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد از ژامبون را گوشت تشکیل میدهد. ژامبون همیشه بهعنوان یک غذای خوشمزه و ساده مورد توجه قرارگرفته است و پذیرایی با کرپ رول ژامبون یک انتخاب عالی و متفاوت برای میز مزه شما خواهد بود.
درباره این سایت