به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف ایران، ناصر حسینی رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورشت گفت: هیچ واحد غذاخوری اعم از رستوران، فست فود و کبابی حق گرفتن مبلغی با عنوان حق سرویس را ندارند و اگر این تخلف را انجام دهند هم از سوی اتحادیه و هم از طرف تعزیرات حکومتی با آنها برخورد قانونی خواهد شد. مشتریان این واحدهای صنفی نیز در هنگام سفارش فینگر فود، سفارش فست فود و غیره از پرداخت حق سرویس خودداری کنند.
وی در مورد افزودن مبلغی تحت عنوان ارزشافزوده در فاکتور برخی از واحدهای ارائه خدمات غذایی به مشتریان، گفت: مطابق ابلاغیه جدید سازمان امور مالیاتی رستورانها موظف شدهاند که مالیات ارزش برافزوده را از مشتری دریافت و بهحساب سازمان امور مالیاتی واریز کنند اما فست فودها، کافیشاپها و مراکز تهیه غذای بیرونبر از این قانون مستثنا هستند و در فاکتورشان حق دریافت این مالیات را ندارند.
حسینی ادامه داد: در مورد حق سرویس نیز من و همکارانم بارها از طریق رسانههای مختلف اعلام کردهایم که هیچ واحد غذاخوری اعم از رستوران، فست فود و کبابی حق گرفتن مبلغی با عنوان حق سرویس را ندارند و اگر این تخلف را انجام دهند هم از سوی اتحادیه و هم از طرف تعزیرات حکومتی با آنها برخورد قانونی خواهد شد. مشتریان این واحدهای صنفی نیز از پرداخت حق سرویس خودداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: در برخی مواقع، افراد رستوران را بهصورت ساعتی اجاره میکنند و در قبالش درخواست خدمات ویژه پذیرایی دارند و در آن صورت طبیعی است که باید هزینه اضافهتر پرداخت کنند که این طبیعی است.
حسینی در مورد برخورد این اتحادیه با واحدهای متخلف گفت: بیشتر شکایتهایی که به ما میشود در مورد قیمت یا گران فروشی است که کمیسیون رسیدگی به تخلفات با دعوت از شاکی و صاحب کسب به این پروندهها رسیدگی میکند و در صورت وم به دادگاه تعزیرات فرستاده میشوند و اگر در مورد دریافت حق سرویس هم شکایتی به ما برسد حتما رسیدگی خواهیم کرد.
باوجوداینکه تمام روسای اتحادیههایی که خدمات غذایی به مردم ارائه میدهند بحث حق سرویس را تخلف اعلام میدانند اما هنوز بیشتر واحدهای صنفی اعم از کبابیها، رستورانها یا غذای فوری این پول اضافه را دریافت میکنند. ضمن اینکه غذای فوری و کافیشاپها از مالیات بر ارزشافزوده معاف هستند اما برخی از این واحدهای صنفی به گرفتن این مبلغ اصرار دارند این یعنی 9 درصد سود بیشتر.
منبع:
درباره این سایت